MENU

12:31
ТРАДИЦІЙНИЙ ТУРНІР З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ У СЕЛИЩІ МАЛА ВОВЧА

22 серпня в селищі Мала Вовча відбувся вже п’ятий традиційний турнір з пляжного волейболу присвячений святкуванню Дня Незалежності. На цьому турнірі волейболісти з Харкова, Вовчанського та Дворічанського районів змагались в трьох категоріях -  серед юнаків, жінок та чоловіків.

Цього року для змагань були підготовлені вже два піщаних корти, які затишно розташувались на мальовничому березі річки Вовча. Згідно регламенту першими у боротьбу вступили шість юнацьких колективів, які виявляли сильніших за системою “до двох поразок”. В цій категорії переможцями стали В.Юхимець та О.Кравченко з Малої Вовчи, які у фіналі переграли дворічанську пару М.Кісіль та О.Омельченко. Третє місце посіла команда села Другого Жовтневого у складі О.Голоско та С.Труш, які в грі за 3 місце переграли змішану харківсько-дворічанську пару Б.Яковлев та Д.Гуря.


Продовжили змагання десять жіночих пар, які змагались за  “олімпійською” системою. Тут перемогу святкували хазяйки змагань – малововчанки М.Копилова та І.Лутфуліна. Друге місце посіли волейболістки селища Друге Жовтневе - А.Ступа та М.Рягузова. Третіми стали спортсменки з селища Юрченкове - К.Симоненко, Д.Кипаренко.

Потім настала черга чоловічих команд, яких того дня зібралось сімнадцять пар. Організатори провели турнір в цьому розряді за “олімпійкою”, де фіналу вийшли обидві Дворічанські пари - «Родина» (Д.Дацик, С.Обухов) та «Тайм» (В.Василець, А.Глушко). В напруженому трисетовому протистоянні сильнішими виявились волейболісти «Тайму», що і здобули головний трофей змагань. Третю сходинку п’єдесталу посіла пара з міста Вовчанськ у складі Роман Білька, який в 2013 році вже святкували перемогу на  цьому турнірі, та Юрій Скоринок,.

Переможці та призери турніру отримали пам’ятні кубки, грамоти та медалі. Учасники дитячої категорії отримали подарунки від спонсорів фермерських господарств Івана та Юрія Копилових, Віктора Удода, приватного підприємця Євгена Яковлева.

А на завершення змагань організатори почастували всіх учасників турніру традиційною польовою кашею.

Волейболісти та вболівальники дворічанщини дякують голові федерації волейболу Дворічанського району Шишкунову Олегу Федоровичу за надану допомогу спортсменам та тренерам для участі в цих змаганнях.

 

В.Домнін

 

Переглядів: 655 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: