MENU

13:07
Турнір з волейболу серед ветеранів спорту

   13 грудня в спортивному залі Великобурлуцької школи пройшов волейбольний турнір серед ветеранів спорту «35+», присвячений Дню збройних сил України.

     В змаганнях прийняли участь ветерани волейболісти з с.Григорівка, с.Гнилиця перша, с.Шипувате та смт.В.Бурлук.

       Змагання пройшли за коловою системою та складались з п’яти партій до 25 очок. Приємно було спостерігати за тим, як повністю віддаються грі ветерани, з яким блиском в очах раділи забитому черговому м’ячу та забували про свій вік та свої травми. Як розповідали самі ветерани волейбольного спорту, вечорами ми збираємось та граємо з молоддю в волейбол, передаємо свій спортивний досвід, та все ж, приїхати та позмагатись з ровесниками, поспілкуватись з своїми товаришами це зовсім інше.

    Кожна з команд продемонструвала красиву гру та свій волейбольний потенціал, в кожній команді були свої лідери які підбадьорювали гравців на яких рівнялась вся команда, це Геннадій Куліш (с.Гнилиця перша), Анатолій Віцота (с.Шипувате), Юрій Лешенко (смт.В.Бурлук) та Дмитро Волков (с.Григорівка). Гра за грою непомітно минули змагання, кожен з гравців з піднесеним настроєм підійшли до фінальної частини, підведення підсумків, кожна з команд з радістю сприйняла виборотий результат, адже найбільша нагорода, це можливість зустрітись та позмагатись в свою улюблену гру волейбол.

     Підведення підсумків змагань проводив завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Руслан Зоренко, він привітав всіх учасників змагань з Днем збройних сил України та новорічними святами. Побажав здоров’я, щастя, сімейного благополуччя в родинах, мирного неба та спортивного довголіття. Висловив слова подяки всім, що незважаючи на труднощі та негаразди в житті, знайшли час та можливість приїздити та прийняти участь в даних змаганнях. З піднесеним настроєм учасники змагань сприйняли і підсумки, в яких перше місце посіла команда ветеранів «Сокіл» смт.В.Бурлук, друге місце посіли ветерани збірної команди з с.Шипувате та с.Гнилиця перша, третє місце посіли ветерани з с.Григорівка. Команди відзначені дипломами та подарунками сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Р.Зоренко

Переглядів: 540 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: