MENU

11:42
XVIII Всеукраїнська спартакіада державних службовців


Волейбольна команда Харківської області

    З 26 вересня по 1 жовтня багатофункціональний спортивний комплекс "Юність" в місті Ужгороді, вже вдруге поспіль, гостинно приймав гостей з усієї України, в рамках спортивних баталій XVIII Всеукраїнської спартакіади  державних службовців. Ці змагання відбувались за сприянням Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства України з питань державної служби, Центрального комітету профспілки працівників державних установ України, Закарпатської обласної державної адміністрації та Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».


Капітан волейбольної Комани Харківської області Руслан Зоренко

    В цьому році до обласного центру Закарпаття завітали 433 учасника у складі 24 команд, які представляли майже усі регіони України. Також, вже вдруге, на змаганнях були представлені й команди двох дипломатичних відомств – угорського та словацького консульств в Ужгороді. Змагалися держслужбовці у п’яти видах спорту: футболі, шашках, настільному тенісі, шахах та волейболі.


Момент гри Харківська область - Закарпатська область

    До волейбольного турніру було заявлено 22 команди. На першій стадії, враховуючи минулорічні результати, їх було розподілено на 7 груп. У другій стадії переможці груп виборювали місця з 1 по 8 за «олімпійською» системою, команди які посіли другі місця – розігрували 9-16 місця, а аутсайдери групової стадії розігрували заключні місця – з 17 по 22. Перші та другі вісімки доповнювались командами з найкращими результатами серед других та третіх команд усіх груп відповідно.


Парад Відкриття

    В своїй стартовій грі харків’яни поступились команді Тернопільської області (1:2) зігравши всі партії на «більше-менше». Продовжили цю традицію боротьби на «балансі» і в наступній грі проти хазяїв майданчика - команди Закарпаття, де поступились у двох затяжних сетах.

    В наступній стадії турніру збірна Харківської області відібралась у другу вісімку за кращими додатковими показниками обійшовши команду Київської області. Тут слобожанці спочатку в двох сетах поступились потужному, збалансованому на всіх позиціях колективу з Івано-Франківської області. А перемоги в двох останніх іграх над командами Волинської (2-0) та Рівненської області (2-1) закріпили за харківськими волейболістами остаточне – 13 місце. Таким виступом команда повторила свій найкращий результат у волейбольних змаганнях в історії цієї спартакіади.

     У змаганнях з волейболу найсильнішими виявились представники Хмельницької області. Волейболісти Запорізької області «обміняли золото 2015 року на срібло 2016». А замкнули трійку призерів хазяї змагань – команда Закарпатської області, здолавши в малому фіналі донецьких волейболістів.

    А підводячи підсумки всієї спартакіади, загальну перемогу святкувала збірна Хмельницької області (перші місця у футболі та волейболі). Тут знову спрацювала теза, що переможці, як і в минулому році, роблять ставку на ігрові види спорту, бо саме вони і приносять в загальний залік найбільшу кількість балів (пропорційно до кількості учасників дозволених у кожному виді спартакіади).

    Другий рік поспіль другі в рейтингу представники Закарпаття. На третій сходинці минулорічний переможець в загальному заліку - Запорізька область.

    А збірна команда державних службовців Харківської області посіла 13 місце в загальному заліку.


P.S.: Велика подяка нашим колегам із Запоріжжя за надані відеоматеріали

- Фрагмент игры
- Национальный колорит на церемонии открытия
- Прохождение спортивных делегаций на параде открытии

 

В.Домнін
Фото Р.Зоренко, І.Рудя
Відео А.Поляков

З історії цих змагань:

2015 рік - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/xvii_vseukrajinska_spartakiada_derzhavnikh_sluzhbovciv/2015-09-28-1283

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 1067 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
1 Дима Сумская область  
Хорошие были соревнования. А где то можно больше фоток посмотреть. Там и меня гдето фоткали biggrin

2 Владимир  
Привет! К сожалению хорошего качества у меня это все фотографии.
Фотография с тобой получилась как раз напротив лампы освещения, вспышка её не перебила. angry sad angry Надеюсь в следующий раз этот момент исправим! wink

Имя *:
Email *:
Код *: