MENU

23:25
КУБОК КАРАВАН - 2014

 

 

06.07.14 вже  в четверте волейболісти Дворічанського району зібрались на мальовничому березі озера Караван, щоб розіграти турнір з пляжного волейболу «Кубок Караван» і разом зустріти свято Івана Купала.

Озеро Караван – це прозора вода, сосновий ліс та чисте повітря наповнене духмяним ароматом лісових трав. Берег озера став улюбленим місцем відпочинку для багатьох жителів Дворічанщини. І вже не один рік  активним видом відпочинку для слобожанців є пляжний волейбол.

На два піщані майданчики сховані серед височенних сосен спортсменів нашого району гостинно запросили організатори святкування – керівник фермерського господарства Іван Хавелов і голова Пісківської сільскої ради Володимир Бакунець. Не зважаючи на очікувану дощову погоду, на запрошення відгукнулись п’ять команд, які і виявили між собою сильнішого, зіграв турнір за коловою системою.

Переможцем цьогорічного кубку стала команда «Родіна -2» (Д.Дацик, М.Серік), хлопці черговий раз довели свої лідируючі позиції серед пляжників нашого району. Другу сходинку, як і на попередньому турнірі - кубку пам’яті М.І.Костенка, посіли їх одноклубники - пара «Родина» (В.Мальцев, А.Глушко). А сильнішим в боротьбі за бронзу змагань був тандем «Тайм» (С.Обухов, В.Василець), який гідно боровся з призерами і  був сильнішим за інші команди.

Вже традиційно нагородження переможців та всіх учасників Кубку Караван-2014 організатори проводили під час святкового концерту. Веселі пісні та танці на березі озера стали фоном неофіційного продовження турніру – конкурсу «кулінарний поєдинок» між представниками клубів «Родина» (С.Серік) та «Ветеран» (М.Карпович), які змагались в приготування смачного кулішу, духмяного шашлику та запечених овочів.

Незважаючи на дощ, свято продовжувалось всю купальську ніч і подарувало веселий настрій та чудові спогади його учасникам, за що велика подяка організаторам змагань і святкового дійства.

ФОТОАЛЬБОМ ТУРНИРА         

В.Домнін


 

Історія турніру:

2013р. - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_karavan_2013/2013-08-11-807

2012р. - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_karavan_2012/2012-07-27-587
 

2011р. - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_karavan_2011/2011-07-22-359


 


 

Переглядів: 768 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: