MENU

22:03
ПАРКОВИЙ ВОЛЕЙБОЛ НА ДЕНЬ КУП’ЯНСЬКА

29 серпня куп’янчани святкували 360-ту річницю від дня заснування свого міста. Головні культурно-спортивні події свята відбувались на ігрових  майданчиках центрального стадіону «Спартак». В цей день відбулися змагання з різних видів спорту серед колективів фізкультури, спортивних клубів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, аматорських колективів. І вже традиційно в програму святкування організатори включають змагання з паркового волейболу за схемою 3+1 (склад команди 3 чоловіка + 1 жінка), турнір на який можуть заявитись всі бажаючі.

Цього разу на майданчику з пляжного волейболу змагались дев’ять спортивних колективів: «Медколедж», «Роса», «Рафінад», «Здорово», Куп’янський ЛВУМГ, «Здоров’я», «Карамельки», «Спартак» та гості з Дворічнанського району - «Факел». «Сліпим» жеребкуванням команди були розподілені на три підгрупи, переможці в яких відбирались до фінальної стадії.

Після напружених поєдинків до другої частини змагань вийшли команди «Медколедж», «Здорово» та Куп’янський ЛВУМГ. Фіналісти, зіграв між собою в один круг, і виявили остаточне розташування команд на п’єдесталі.

Не програв жодної гри перше місце посів квартет Куп’янський ЛВУМГ (Д.Лук’янов, Є.Бондаренко, М.Гербін, О.Золотарьова). Другу сходинка п’єдесталу дісталась команді «Медколедж» (Д.Руденко, К.Богданов, С.Гуня,  Ю.Демченко). А минулорічний тріумфатор цих змагань «Здорово» (О.Баланова, Ю.Беркаш, Ю.Ткачов. А.Ахмедов) замкнула трійку призерів.

 

В.Домнін

Фото С.Чудопал, Н.Корнілова

 

З історії змагань присвячених святкуванню Дня міста Купянськ:

 2013 рік:    

http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/sportivne_svjato_v_misti_kup_jansk_2013/2013-09-07-817

2014 рік:  

http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/den_mista_kup_janchani_vidsvjatkuvali_sportivnim_svjatom/2014-09-07-999

Переглядів: 711 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: