MENU

12:59
Чемпионат Двуречанского района, 5 тур: Кто остановит «Оскол»?

    Непросте випробування у вигляді двох поспіль винесених матчів п’ятого і сьомого турів довелося тримати команді «Оскіл» (м. Куп’янськ). Але як і належить лідеру нинішнього чемпіонату, команда підійшла до двобою  у повній рішучості подовжити своє лідерство і здобути залікові очки.

 

«Колос» (с.Рідкодуб) – «Оскіл» (м.Куп’янськ)

0:3 (15:25; 14:25; 7:25)

         Перша гра для куп’янчан проти рідкодубівського «Колоса» складалася якнайкраще для стартового поєдинку. Гості отримали належну ігрову розминку і тільки ввійшли в тонус. Суперники мали великі проблеми зі складом. Здавалося б, що першість вже набрала ігрову ходу, але «Колос» не зіграв ще жодного разу однаковим складом. І ротації під час ігор були доволі відчутними і серйозними. Команда виходила на майданчика у кожному матчі в різних поєднаннях, що звичайно не могло піти на користь ігровим зв’язкам. Звичайно, це і стало причиною провалу.

         Начисто програна стартова партія не гарантувала позитиву рідкодубівцям і надалі. Напевне, команда знаходилася в психологічній ямі після поразки в минулому турі з рахунком 2:3, відновитися після якої гравці не зуміли.

         Втім старт другого сету засвідчив рівну боротьбу, але тільки-но «Оскіл» запропонував «свої умови гри», як «Колос» знітився, розгубився, в діях гравців відчувалася приреченість. Рахунок партії знову відобразив розклад сил на майданчику.

Команда ОСКІЛ

(м.Куп’янськ)

         Команди відверто догравали гру в третьому сеті. На майданчику була лише одна команда, тому нищівна поразка «Колоса» стала закономірністю. І як було шкода в цей час, що в волейболі не існує, подібно боксу, дострокової перемоги за переконливою перевагою. Гості з Куп’янщини на неї сповна заслуговували, а «Колос» значно погіршив свої позиції, поступившись з розгромним рахунком і віддавши велику перевагу за м’ячами.

 

«Оскіл» (м.Куп’янськ) – «Ветеран» (збірна району)

3:0 (27:25; 25:22; 25:17)

         Звітна гра стала прикрасою ігрового дня і подарувала справжню насолоду прихильникам волейболу. Обидві команди залучили до складів практично всіх найсильніших гравців і мали змогу продемонструвати всі свої вміння і навички для здобуття позитивного результату. В цій грі саме той випадок, коли підсумковий рахунок аж ніяк не відображає співвідношення сил на майданчику. Такої вже тотальної переваги за грою куп’янські волейболісти не мали. Та про все по-порядку.

         Обидва колективи розпочали впевнено і були налаштовані рішуче. Перші незначні невдачі під час розіграшів не вибили з ігрового ритму жодну команду. Рівна гра точилася на майданчику протягом всієї партії, а на фінішну пряму команди вийшли за рахунку 20:20. Віддати кому-небудь перевагу було важко, тому всі з нетерпінням очікували на розв’язку. Фортуна наприкінці стартового сету була на боці гостей, які буквально вирвали перемогу з рахунком 27:25. Такий початок задав ритм подальшій боротьбі.

         Знову малюнок гри повністю повторився у другій партії. Поступатися у грі ніхто з суперників не збирався. Знову зав’язалася боротьба, де відрив в рахунку жодного разу не сягав більш ніж в два м’ячі. Перший збій у грі дали досвідчені волейболісти за рахунку 19:21, коли двічі поспіль брали тайм-аут. Втім, це не завадило куп’янчанам здобути перемогу і в другому сеті, цього разу впевненіше – 25:22.

         З’ясування стосунків на майданчику команди продовжили і в третьому сеті, але тільки до його середини. Вирішальним став момент переходу подачі за рахунку 14:12 на користь ветеранів. Гості зуміли пришвидшити гру, змусили суперників неодноразово помилитися і забезпечили комфортний для себе відрив у рахунку. Дві поспіль взяті «хвилини» не допомогли ветеранам уникнути відставання. Та вже й не озброєним оком було помітно, що «Оскіл» не втратить перемоги у вирішальній партії. Знесилені, перш за все психологічно, ветерани дограли цікаву гру і завершили її не переможно, але цілком пристойно.

         Що до куп’янського «Оскола», то гості залишаються єдиною командою яка йде без очкових втрат. Впевнена гра, помножена на серйозне відношення до комплектування ігрового складу, дає свої плоди. Команда, яка здобула срібні нагороди попередньої першості, всерйоз розраховує на загальну звитягу в першості поточного сезону. Хто зуміє зупинити «Оскіл», а хоча б відібрати у лідера очки, покаже час. А поки що доводиться констатувати факт – куп’янський «Оскіл» одноосібний лідер відкритої першості Дворічанського району з волейболу серед чоловічих команд!

 

В. Каща

 

Представляємо учасників відкритого чемпіонату

Дворічанського району 2015-2016:

 

Команда ОСКІЛ

(м.Куп’янськ)

срібний призер чемпіонату Дворічанського району 2015,

срібний призер волейбольної першості (1 група)

в рамках спартакіади Харківської області - 2015

 

Цей молодий, амбітний колектив продовжує чудові волейбольні традиції Куп’янського району. На початку цьогорічного сезону перед командою була поставлена головна ціль – перемога у відкритій першості  і Кубку Дворічанського району. Максимально відповідально відносячись до кожної гри і маючи добре збалансований склад виконавців “Оскіл”, наприкінці першого кола, має 100% показник перемог і справедливо очолює турнірну таблицю.

 

 

Розклад ігор 6 туру (27.12.2015):

 

  1. 900     ЗЕВС-Д     -        Ветеран
  2. 1030  Родіна        -        Колос
  3. 1200     Оскіл(Куп.)-        Факел
  4. 1330   Оскіл(Топ.)-        ЗЕВС-Д
  5. 1500   Родіна        -        Оскіл (Топ.)
  6. 1630   Факел         -        Колос

 

 

Посилання за темою «Чемпіонат Дворічанського району 2015-2016»:

 

Відкриття - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/vidkrita_pershist_dvorichanskogo_rajonu_2015_2016/2015-11-26-1340

 

1 тур - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/dano_start_volejbolnij_pershosti/2015-12-03-1348

 

2 тур - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/vid_nespodivanok_do_zakonomirnostej/2015-12-09-1352

3 тур - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/chempionat_dvurechanskogo_rajona_3_tur/2015-12-10-1355

 

4 тур - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/chempionat_dvurechanskogo_rajona_3_tur_pervye_ochki_autsajderov/2015-12-16-1361

Переглядів: 707 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: